Network World Alliance (NWA)

Η Network World Alliance (NWA) είναι ένας καινούργιος ευρωπαικός όμιλος εταιρειών, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Helmut Spiker με προοπτικές επέκτασης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Spiker είναι ο πρώην συνιδρυτής της LR International, μία από τις μεγαλύτερες MLM εταιρείες στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο δημιουργίας της NWA ο Spiker αγόρασε τις εταιρείες Pierre Lang (επιχείρηση κοσμημάτων) και Re-Vita (πρώτη στις πωλήσεις τροφίμων στις ΗΠΑ και Ασία). Η NWA έχει επίσης αγοράσει άλλες 11 εταιρείες και στα πλαίσια επέκτασής της ο Spiker χτίζει ένα καινούργιο κτίριο 30.000 τ.μ στο Άλεν της Γερμανίας.

Η Network World Alliance (NWA) είναι ένα τεράστιο υπερμάρκετ, ένας όμιλος εταιρειών, με 30.000 διαφορετικά είδη προιόντων. Σαν εταιρεία χρησιμοποιεί το multi-level marketing. Ταυτόχρονα όμως είναι κάτι περισσότερο από μια εταιρεία δικτυακού marketing. Η NWA αποτελεί ένα διεθνή όμιλο επιχειρήσεων κάθε μία από τις οποίες εξειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της αγοράς. Οι συνεργάτες της NWA απολαμβάνουν μεγύτερη ελευθερία επιλογών λόγω των συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο εξασφαλίζει περισσότερη επιτυχία και ανεξαρτησία.

Κάποιες από τις εταιρείες που συνεργάζονται με την NWA είναι η Agnes de Paris, -εταιρεία κατασκευής αρωμάτων-, η NatureVita, η οποία ειδικεύεται στα συμπληρώματα διατροφής σε ρευστή μορφή, η Pierre Lang, -εταιρεία κοσμημάτων-, η Vie at Home, -Αγγλική εταιρεία direct selling με προιόντα περιποίησης επιδερμίδας, αρωματοθεραπείας και μακιγιάζ-.

Leave a comment